over ons

Sterke betrokkenheid en teamspirit
Bij DME geloven wij erin dat wij gezamenlijk, met elkaar, als sterk gemotiveerd team van zo’n kleine 40 personen topkwaliteit en topservice aan onze klanten leveren. Dit gevoel weten wij al jaren vast te houden door het collegiale vaste team dat onze DME-basis vormt. Wij zijn betrokkenheid bij ons werk en onze klanten. En deze betrokkenheid houdt niet op bij 9 tot 5. Soms moeten we geven en nemen, aan elkaar, maar ook aan klanten. Door deze omgangsvormen heerst er bij DME een prettige werksfeer waarin wij uitgedaagd worden elke dag het beste van onszelf te geven en elkaar te steunen en te helpen waar nodig.

No nonsense werkhouding en goede communicatie
Wij zijn gewend ons werk te doen, no-nonsense de mouwen opstropen. Wat je belooft, moet je doen. Soms moet het werk extra snel gebeuren en is het nog meer nodig gezamenlijk de schouders eronder te zetten. Wij weten wat wij aan elkaar hebben en spreken elkaar aan over nieuwe ideeën, wijzigingen en uitdagingen in ieder project. Wij noemen het beestje bij de naam, zoals al blijkt uit het aanspreken van onze directie: “Richard” en “René”. Door onze werkhouding en ons onderlinge scherphouden, zijn onze klanten verzekerd van de meest optimale oplossing en uitvoering.

DME-activiteiten
Bij DME hebben wij een personeelsvereniging die twee keer per jaar een teamuitje organiseert. Ook heeft DME een personeelsafvaardiging (een informele “ondernemingsraad” in het klein) die iedere medewerker kan aanspreken en inschakelen bij knelpunten op het werk en die dient als klankbord voor de directieleden Richard en René. Bovendien organiseert DME ieder jaar een BBQ en rond Kerst en Oud & Nieuw een jaarafsluiting.

Medewerker

Harry

Druk bezig in de stoppenkast