over ons

Hoffman Elektro en DME Installatiegroep uit Moerkapelle zijn sinds 1 januari 2019 gefuseerd tot HoffmanDME Techniek.


Samen met onze dochter organisatie MENS AMS BV zijn we met circa 100 fantastische medewerkers en een omzet van rond de 20 miljoen een sterke speler in de markt. de betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, leverancier en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit.

De betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, leverancier en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We zijn integer eerlijk en een bedrijf met 'no nonsense' cultuur. Het menselijke aspect staat bij ons altijd boven aan.

De meest van de door ons gerealiseerde projecten, zijn uitgevoerd in een bouwteam, DB&M (Design, Build & Maintenance) en/of ketensamenwerkingsverband. Hierbij werken we intensief samen met opdrachtgever en bouwpartners

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden geïntegreerde installaties voor woningen en utiliteitspanden. Of u nou opzoek bent naar domotica, een geavanceerd beveiligingssysteem of naar wat u kunt besparen met duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en LED-verlichting

Onze mensen denken graag en vrijblijvend mee. Ontwikkelingen in de elektrotechniek staat niet stil. we onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaring te delen.

Medewerker

Harry

Druk bezig in de stoppenkast